måndag 12 mars 2012

Jag älskar Måndagar!

Hej!

Jag vill bara kort säga att jag älskar måndagar!

Måndagar är första dagen i veckan, och blir liksom en nystart. En hel vecka ligger framför mig, med mycket att göra, många upplevelser att få, tankar att tänka. Jag börjar liksom om - och jag har ju så mycket tid. En hel vecka... väldigt mycket!

Såhär på måndagsförmiddagen vill jag skicka måndagsglädje till alla som vill ta emot.

5 kommentarer:

  1. Jag tar emot måndagsglädjen! Och omvandlar den till skrivinspiration - jag tänkte återuppliva min blogg! Och då hittade jag ju din kommentar :)
    Grymt det här med 40dagar, inga utsläpp. Applåder för initiativet!
    Hur är det med dig?

    SvaraRadera
  2. Det var inte den känslan som rådde i klassrummet klockan åtta i morse tyvärr. Många av oss var rätt trötta "för att inte säga sömnig" som en kursare sa om sig själv. En annan erkände öppet "De här meningarna översatte jag klockan tolv i natt, så vi får se". "Oj vad du är flitig" sa en annan. "Nej men jag var bakfull fram till dess." Själv var jag på bio igår kväll. /Amanda, nytestamentlig grekiska

    SvaraRadera
  3. Förresten, apropå veckodagar: Praxis i kristen fasta är att bryta fastan på söndagar - den dag Jesus uppstod. Även här är du väldigt hård mot dig själv verkar det som. /Amanda

    SvaraRadera
  4. Heeeey, Sarah!

    Som jag letade efter dig, för några veckor sedan! ... Såg att jag har ett telefonnummer till dig nu också.. Kul att höra av dig. Jag saknar dina tänkvärda blogginlägg! Våra vägar borde dessutom korsas väldigt snart!

    SvaraRadera
  5. @amanda:

    Haha! Det låter inte som en alldeles underbar måndag, precis;)

    Det vet jag! Och först tyckte jag att det vore konstigt att göra så... då kan jag ju "äta upp mig", för att sedan klara hela veckan, liksom. Samlar bussfärder, måltider, inhandling etc till söndagen. Inte riktigt syftet med den söndagen, känner jag.

    Dock gör jag det ändå, men på dagar då det krävs av mig, exempelvis när vi var i Köpenhamn med skolan, eller när min Spanskkurs kallar mig till Västerås. Så i slutändan blir det nog i snitt 1 dag i veckan som jag får leva som vanligt.

    SvaraRadera