tisdag 14 februari 2012

Dubbelheten - Och glädjen!

Heej!

Uppmärksamhet är alltid lika roligt, och visar att det jag gör uppskattas av andra. Det är kul!

I dagarna skrev Elin Forsberg på sin blogg om mig och det jag skrivit till Coldplays Paradise. Sjävklart är mitt yttersta mål att förändra världen - precis som alla andra. Fast, rimligtvis kommer inga enskilda projekt, inga enskilda bloggar att göra just det. Tanken som slår mig är att det inte spelar någon roll. Precis som när jag föreläser, tänker jag att om jag kan nå en enda människa med ett budskap, sätta en enda tanke hos en människa som blir kvar, och skapar förändra - då har jag lyckats, då är mitt mål uppnått.

Igår hjälpte jag också mamma använda Skype för att ringa till vänner i Kenya. Det var så roligt att få prata med dem, och jag tror mamma uppskattade det ännu mer. Dessutom fick vi en liten rundtur i lägenheten för att se hur de lever. Kul.

Dessvärre misstänker jag att mamma och Lennart kommer att åka och besöka dem. Det är såklart häftigt, makalöst och riktigt utvecklande. På många sätt tror jag det kan vara viktigt för dem, och inte minst ge den energikick som resande och äventyr ger.

Fast samtidigt... jag kan ju inte uppmuntra min egen mamma att flyga. Jag ser nedan... och tänker att jag ska försöka blunda så mycket som möjligt.